Mladi reprezentativac BiH napušta Bilino polje
Vrhovac je u dvije sezone na Bilinom polju dosta napredovao, bio je standardan kod svih trenera, a njegove igre u crno-crvenom dresu osigurale su mu status i mladog reprezentativca BiH

Ističe mu ugovor sa Zeničanima

Mladi reprezentativac BiH napušta Bilino polje

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika prvi puta su napustili Premijer ligu BiH. Zeničani su nakon odluke N/FSBiH napustili društvo najboljih ekipa zajedno sa Zvijezdom 09. 

Koju će ligu igrati naredne sezone to je još upitno, ali ono što je svakako izvjesno da će većina igrača napustiti Bilino polje. Jedan od takvih je i mladi reprezentativac BiH, 21-godišnji Vedran Vrhovac, kojem narednog mjeseca ističe ugovor sa Zeničanima.

Vrhovac je na Bilino polje stigao prije dvije godine, te je svojim odnosom i igrama izborio i status mladog reprezentativca BiH. Svi su se nadali da bi Zeničani mogli da unovče eventualni odlazak u inostranstvo ovog igrača, međutim do toga nije došlo, a Vrhovcu nije ni produžen ugovor u zimskom prelaznom roku kao što se očekivalo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj stoper će tako kao slobodan igrač napustiti Čelik i svoju karijeru nastaviti u nekom drugom klubu. Sigurno da će za ovog mladog defanzivca biti mnogo zainteresovanih klubova kako u BiH, tako i u regiji.

Vedran Vrhovac je u dvije sezone za Čelik ubilježio 45 nastupa uz dva postignuta gola. U svojoj karijeri je još nastupao za Vitez, Novi Grad i Busovaču.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi