Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine stiže na Grbavicu?
FOTO: Jabuka TV

Pojačava konkurenciju na lijevom boku

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine stiže na Grbavicu? · Saznajemo

A. Beganović

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ivan Milićević, mogao bi biti novo pojačanje Željezničara, saznaje SportSport.ba.

I dok se Plavi pripremaju za narednu sezonu, šef stručnog štaba Amar Osim polako slaže igračku križaljku.

Nakon što je dolascima Hajrića i Juričića pojačan napad, Plavi su se okrenuli potrazi za pojačanjem na lijevom boku, a kako SportSport.ba neslužbeno saznaje potraga je i okončana.

Redove Željezničara u narednim danima pojačat će Milićević, koji je u sezoni koja još nije okončana branio boje zagrebačke Lokomotive.

Za najprijatnije iznenađenje HNL-a odigrao je osam prvenstvenih utakmica i tri u kupu, da bi u drugom dijelu sezone bio posuđen hrvatskom drugoligašu NK Dubrava gdje je do prekida sezone odigrao dva meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Milićević je karijeru počeo u Posušju odakle prelazi u Široki Brijeg za koji je odigrao šest utakmica u Premijer ligi, a u aktuelnim kvalifikacijama za Evropsko prveenstvo kod tadašnjeg selektora mlade reprezentacije Vinka Marinovića upisao je tri nastupa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino69
Sasvim solidan igrac,a nez sta pitari pricaju da nije igrao a njihova zadnja pojacanja Susic,Serbecic,Mustedanagic,Milicevic zajedno također nisu imali 10 nastupa..zato tise malo
21 6
Unknown
Bravo za upravu limVo te ljoŽe
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije