Mladi švedski reprezentativac dolazi na Grbavicu?

Halvadžić novo pojačanje Plavih?

Mladi švedski reprezentativac dolazi na Grbavicu?

Edmir Škorić

Mirza Halvadžić jedno je od mogućih pojačanja Fudbalskog kluba Željezničar.

Željezničar je već angažovao nekoliko pojačanja, a posljednje u nizu je srbijanski internacionalac Siniša Stevanović, koji je jučer potpisao za Plave.

Na Grbavici žele da dovedu još kvalitetnih pojačanja i navodno bi klub, piše Dnevni avaz, mogao da angažuje Halvadžića, mladog švedskog reprezentativca bh. korijena.

On igra za Trelleborgs u Drugoj ligi Švedske, a njegov trenutni klub (s kojim ima ugovor) je Norrkoping. Ponikao je u Malmeu i ima 19 godina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Po vokaciji je vezni igrač, uglavnom igra po krilima i orijentisan je prema napadu. Sada nam ostaje da vidimo hoće li se obistiniti pisanja medija ili će sve ostati na špekulacijama.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti