Mladog fudbalera Arsenala ne zanima Real Madrid

Želi postati legenda Topnika

Mladog fudbalera Arsenala ne zanima Real Madrid

Luka Jović je nakon sjajnih partija u dresu Eintrachta iz Frankfurta ljetos stigao u Real Madrid - i nije pokazao ništa.

Sve je izvjesnije da će Real pokušati prodati svog poprilično skupo plaćenog napadača, a već se špekuliše da Kraljevi tragaju za novim opcijama u ofanzivnoj liniji.

Pojavile su se tako i glasine da bi jedna od meta Reala mogao biti talentovani napadač Arsenala Gabriel Martinelli.

18-godišnjak koji je ljetos na Emirates stigao iz brazilskog Ituana je iskoristio svaku šansu koju je dobio u timu Arsenala i obećava da bi mogao izrasti u veliku svijetsku zvijezdu.

A to, čini se, namjerava uraditi u Arsenalu.

"Ne znam za interes Reala, niti me to zanima. Želim osvojiti Ligu prvaka i puno trofeja sa Arsenalom kako bih usrećio naše navijače, oni zaslužuju najbolje. Želim postati legenda Arsenala", izjavio je Martinelli za ugledni FourFourTwo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Predviđa se da bi Martinelli vrlo brzo trebao dobiti puno važniju ulogu u Arsenalu nego što je trenutno ima, dok bi u slučaju transfera u Real Madrid sigurno dobio ulogu rezerve za Karima Benzemu.

Kada se saberu sva takmičenja, Martinelli je ove sezone skupio 26 nastupa u dresu Arsenala, postigao je 10 golova i upisao četiri asistencije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

k.i.a.19
E baš češ osvojit ligu prvaka sa arsenalom, da i to vidim ??
3 1
manijaci_____
Ceka se gazija sa komentarom o trofejima:
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije