Mladom Gojaku će se sutra ostvariti snovi

Gojak od prve minute

Mladom Gojaku će se sutra ostvariti snovi

Edmir Škorić

Trener Dinama Ivajlo Petev spremio je sastav koji će igrati u posljednjem meču Lige prvaka protiv Juventusa.

Dinamo je odradio posljednji trening pred duel s Juventusom, a trener Petev odlučio je da šansu da svim mladim igračima protiv italijanskog velikana.

Pošto nema Jonasa, Antolića, Pavičića, Leškovića i Goncala, morao je Petev dosta da kombinuje, a u Torino nije poveo niti Machada i našeg Armina Hodžića.

Livaković će biti na golu, a ispred će igrati Stojanović, Sigali, Benković i Pivarić. Ukoliko Pivarić bude pošteđen, zaigrat će Borna Sosa, dok će u veznom redu igrati Knežević i naš mladi nogometaš Amer Gojak, potom su u sastavu i Ćorić, Soudani, Šitum, te u napadu isturen Fernandes.

Ukoliko i zaigra od prve minute, mladi Gojak sigurno će ispuniti svoje snove. Zaigrat će u Torinu, protiv Juventusa i mnogih igrača svjetske klase, u nadi da će to i sam jednog dana postati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi