Mladost DK se pojačala u veznoj liniji

Hodžić se priključio ekipi

Mladost DK se pojačala u veznoj liniji

Mladost DK intenzivno traga za novim pojačanjima, a naredno u nizu će vjerovatno biti Adnan Hodžić.

Hodžić, koji je u protekloj polusezoni nastupao za visočku Bosnu, postigao je usmeni dogovor sa predsjednikom kluba Mensurom Mušijom i već nekoliko dana trenira sa ambicioznim premijerligašem iz naselja Doboj kod Kaknja. 

"Priključio nam se najbolji igrač jesenje sezone Prve lige FBiH koji će kroz kontrolne utakmice imati priliku da pokaže da li će biti pojačanje za Mladost", izjavio je trener i menadžer kluba Ibro Rahimić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svojim dolaskom Hodžić će zaoštriti konkurenciju u veznom redu Mladosti, a osim Bosne u svojoj dosadašnjoj karijeri još je igrao za Podgrmeč i Abersee.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi