Mladost iznenadila Jedinstvo u Brčkom

Druga liga RS - Istok, 22. kolo:

Mladost iznenadila Jedinstvo u Brčkom

M. Jakovljević

U okviru 22. kola Druge lige RS u Brčkom su se sastali domaće Jedinstvo i Mladost iz Bogutovog sela. 

Ovo je ujedno bio duel dvije ekipe koje se nalaze u gornjem dijelu tabele, a iako je domaćin bio favorit, na kraju je više razloga za slavlje imala Mladost iz Bogutovog sela koja je slavila rezultatom 3:2. 

Gosti su dobro otvorili utakmicu i u trećoj minuti su poveli preko Božića. Nakon pola sata za izjednačenje Jedinstva je pogodio Bošković, da bi tri minute kasnije vodstvo gostima vratio Jovanović i postavio ujedno konačnih 2:1 na poluvremenu. 

U drugoj minuti nastavka Jedinstvo je uspjelo ponovo izjednačiti. Ovaj put u listu strijelaca upisao se Blagojević, međutim u 58. minuti za pobjedu Mladosti pogađa Simikić.

Druga liga RS - Istok: 

Jedinstvo - Mladost (BS) 2:3 (1:2) 

Jedinstvo: Jović, Bošković, Radović, Abdulahović, Ristanić, Omić, Agančetović, Kevrić, ,Blagojević, Karač, Šahmanović. 

Mladost (BS): Đokić, Marković, Lazarević, G.Simikić, D.Simikić, Jovanović, Teodorović, Božić, Marinković, Lujanović, Cvijić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi