Federalni drugoligaš domaću utakmicu igrao pod reflektorima
FOTO: FK Mladost Kikači/facebook

Ugostili Budućnost

Federalni drugoligaš domaću utakmicu igrao pod reflektorima

Haris Zilić

Odigran je zanimljiv prijateljski duel na bh. terenu.

FK Mladost Kikači ugostili su ekipu Budućnosti iz Banovića, a u vrlo uzbudljivoj fudbalskoj predstavi konačan rezultat je glasio 2:2.

Pored prilike da treneri isprobaju taktike, da minutažu daju nekim igračima koji nisu imali pouno priliku za igru, ova utakmica će ostati upamćena u Kikačima jer se igrala pod reflektorima.

FK Mladost Kikači je član Druge lige FBiH - skupina sjever, ali u klubu maksimalno daju pažnju svim detaljima pa tako i stadionu koji je večeras bio obasjan svjetlošću reflektora. Interesantno da stadion još uvijek nema licencu za ligaško takmičenje i domaće utakmice Mladost igra u Simin Hanu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

"Odlična nogometna predstava večeras u Kikačima, zahvaljujemo se svima koji su bili dio Mladosti. Utakmica odličnog tempa, gosti ”tvrd orah” mlada i dosta spremna ekipa, naši momci odlično su kontrolisali utakmicu, priliku za igru dobili su svi fudbaleri", stoji u saopštenju FK Mladost nakon pomenutog meča.

KRAJJJJ U KIKAČIMA !! [Prijateljska utakmica] MLADOST Kikači - FK Budućnost Banovići (1:0) 2:2 Strijelci: MUJKANOVIĆ...

Posted by FK Mladost Kikaci on Wednesday, November 10, 2021

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi