Čini se da premijerligaši pronašli novu "oazu mira"

Stigle pohvale

Čini se da premijerligaši pronašli novu "oazu mira"

Admin Čaušević

Mnogi premijerligaši na gostujuće utakmice kreću dan ranije kako bi potpuno spremni dočekali utakmicu.

Čini se da su pojedini premijerligaški svoju "oazu mira" pronašli u Kikačima, tačnije na terenima Mladosti koja će od predstojeće sezone nastupati u Drugoj ligi FBiH grupa Sjever.

Minulog vikenda Kikači su bili domaćini Veležu koji su trenirali uoči nastavka putovanja za Bijeljinu gdje ih je čekao duel sa Radnikom.

Na terenima Mladosti za novi ligaški obračun i to protiv ekipe Posušja priprema se i Tuzla City, ekipa s maksimalnim učinkom u dosadašnjem dijelu sezone.

Izabranici Husrefa Musemića su u Kikačima trenirali u utorak, a i u srijedu će obaviti još jedan trening.

"Nakon Veleža od kojih smo dobili sve moguće pohvala za ambijent i uslove koje samo može ponudit TC Arena u Kikačima, danas i sutra od 18h FK Tuzla City boravi na našoj prelijepoj TomCat Areni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uživajte i dobro nam došli, osjećajte se kao kod kuće, dobrodošlicu im je poželila uprava našeg kluba", poručili su iz Mladosti.

Inače, prvi čovjek kluba iz Kikača je Senad Mujkanović, koji je svojevremeno bio i predsjednik FK Sloboda.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
ma daj ljudi to je selo izmedju tuzle i kalesije,tu jos uvijek vlada zakon noza,to je slicno plemenima u hercegovini ,siroki,tomislav g,.
0 10
Husrefbeg22
Da ste posadili kupus na toj ledini pa ga lijepo zalivali bilo bi vise koristi.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi