Iz FK Tuzla City ponovo su obećali premije Veležu, ovaj put čak 100.000 KM!

Ako uđu u grupnu fazu

Iz FK Tuzla City ponovo su obećali premije Veležu, ovaj put čak 100.000 KM!

E. Škorić

Tuzlaci spremni ponovo nagraditi prijatelje iz Mostara.

"U slučaju prolaza u grupnu fazu Konferencijske lige fudbaleri Veleža dobit će premije od 100.000 KM odlučeno je na danas održanoj sjednici Upravnog odbora", saopšteno je iz Tuzla Cityja.

Prethodno su Tuzlaci "premirali" Mostarce s 20.000 KM protiv AEK-a, pa su ubrzo novac poslali u kasu Veleža.

Sada su spremni nagraditi Rođene sa 100.000 KM u slučaju plasmana u grupnu fazu Konferencijske lige.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Velež u četvrtak na Grbavici igra revanš protiv Elfsborga nakon 1:1 u Mostaru, a u play-offu bi eventualno igrao protiv Feyenoorda.

"Smatramo da bi prolaz u grupnu fazu bila velika stvar za bh.fudbal i najveći uspjeh našeg fudbala. Na taj način bi porastao rejting Premijer lige ali i naših klubova i fudbalera i svi bi bili na dobitku. Vjerujemo u ovu ekipu Veleža da oni mogu do tog cilja", kaže predsjednik Tuzla Cityja Almir Hasić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

block123
Tako je , svi trebaju da podrže jedini bosanskohercegovački klub u Europi , najzdravija sredina za razvoj , zato i ovolike podrške dolaze sa svih strana . A dušmane pozivamo da u četvrtak uživaju u europskoj utakmici .
54 6
Farense
100 000bdaje Velezu a godisnje prikaze 600 000 KM troskova. Ko je ovdje lud
20 31

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi