Hadžić srušio Plave

Mladost, ludost

24

Komentari (24)

BordoBijeli_exyu_sa
Karić
Brqvo Beganovicu
gogs
Bravo jade novinarski
krems_krems12
Vise nikome od ovih hajmo reci vodecih klubova oni boda nece otkinuti. Naravno tu ne ukljucujem Zelju i Sarajevo jer su protiv njih abnormalno motivisani. Do kraja sezone ce osvojiti jos 6 bodova i to je njihov domet. Zivi bili pa vidjeli.
goku_iz_sirokog
Vidjet cemo, gluposti lupas, mlada i rastrcana ekipa, znaju se postaviti i znaju svoje domete. Mislim da mogu ostat u ligi
krems_krems12
Znaju se postaviti da u 5 kola prime 16 golova. Mlada i neiskusna ekipa koja je na neku srecu uzela bod(ove )Zelji i Sarajevu. Vidjet ces, nikome vise od ovih gore naborjanih ekipa oni nece primirisati.
MLADOST
Polako, ovo su nam još uvijek pripremne, za nas tek slijedi prvenstvo.
Nikoizniceg
Idemo dalje Željo. Ne može se uvijek dobiti tekma, sretno!
balunv
Ne pobjeđuje uvjek bolji ,rano se nervoza izvukla u Željn tim.
struja
Tuhafli pobjeda kao i sampionska titula pitara
Halilovich
vama namjesteno kad sarajevo uzima, a namjesteno i kad zeljo gubi. sto jednom ne kazete namjesteno je kad zeljo dobije?? i to traje godinama i godinama, a trofeja nigdje.
BlueBoys
Kako nigdje trofeja jesu nedavno osvojili kup? Ipak bude neki trofej nije sampionski, ali i to ce biti valjda nekad. :D Ostalo necu komentarisati osim da se ufatis mesare bro. LP. :D
user1597849779
Hahahahah šta karma radi....
bananko
Fine pare se uzele na kladari da se pokrije put u izrael haha
kiki
imas li kakav dokaz da prijavimo Zelji UEFA-i da ih izbace iz evrope na deset godina
COVID19
@bananko e vidiš kako su neupućen, UEFA plaća troškove putovanja svim ekipama. Izgubili ste i cao, to prodata utakmica na početku sezone možeš okačiti mačku o rep.
bistrik87
vi samo pricate po forumima da je namjestena utakmica, al nije naravno, to je samo jedna utjeha i deluzija, ne mozete da se pomirite da ste karna i kad ste u najboljoj formi, a ovo je trebalo svima, da svi vide da se sva tri boda mogu uzet na grbavici, sad ce svi htjet pun plijen, nema vise straha
BlueBoys
Uplaseni sta je rec? :) Pa mi smo i prije gubili bodove na Grbavici nazalost nije prvi ni posljednji put. :) Tako da svi znaju da to nije neka nemoguca misija. Znaci ne znam sta bulaznis? :D Pa i vi ste dosli po puni plijen prosle godine a primili ste 5 od karne u najboljoj formi....Xaxaxxa...LP.
Laola
Ljudi jednom sutnuli, jednom presli centar i prica se o nekoj taktici Beganovica. Svasta
MLADOST
Trebali ste primiti min. još jedan, al nema veze, drugi put : )
BlueBoys
Sta se kleberis Indijanac? :D Znas li ti nane ti istetovirane, kako je osnovan FK Torpedo?
_admirr.x
Dugo nisam procitao nesto bolje na sportsport.ba,svaka cast..Bravo Mladost !
Fareus1921
Po tekstu ispade da je Bayern igro protiv nas
MehoS
Bas. Hahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti