Mladost neće startati sutra

Nadaju se prekidu sezone

Mladost neće startati sutra

S. Mlaćo

Mnogi bh. premijerligaši će sutra početi sa pripremama, no ne i svi.

U redovima FK Mladost su već ranije istakli da nisu za nastavak prvenstva, te da su mišljenja da se sezona treba okončati za zelenim stolom.

Dobojlije sutra neće ni početi sa pripremama. Potvrđeno je to i nogometašima.

U Mladosti čekaju odluku NS BiH i nadaju se da nastavka neće biti, a ukoliko se desi, pokušat će se organizovati u što kraćem roku i krenuti sa radom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je trenutno na desetoj poziciji i ukoliko se prvenstvo okonča sada, i naredne sezone će sigurno igrati u Premijer ligi.

Odluka o Premijer ligi biće donesena u narednoj sedmici.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tcity055
Poznati trgovac lijekovima iskoristi korona krizu obigatio se i ne zeli vise u fudbalu
4 3
papagaj
Nisam vas poznao, ko vi se nesto pitate
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi