Mladost potvrdila: Arežina novi/stari igrač kluba

Vratio se u Doboj kod Kaknja

Mladost potvrdila: Arežina novi/stari igrač kluba · Zvanično

Bh. premijerligaš Mladost Doboj Kakanj potvrdio je danas da se vezni igrač Filip Arežina vratio u klub.

Podsjetimo, radi se o fudbaleru koji je prije šest mjeseci otišao iz Mladosti na dvogodišnju posudbu u Željeznićar, ali se vrlo brzo vratio u staro jato.

Nakon što je raskinut ugovor o posudbi, Arežina je odlučio da se vrati u Mladost i jutros se pojavio na treningu, kao što je SportSport.ba već i pisao.

Mladost je to potvrdila preko zvanične Facebook stranice te je poručila da je Arežina novi/stari fudbaler kluba. On ima važeći ugovor do ljeta 2020. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, u prvom dijelu sezone je odigrao devet utakmica za Željezničar, od toga tri u pretkolima Evropske lige, a postigao je jedan gol.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MLADOST
Ma vijest ne može biti bolja, samo da se čim prije davraniše i uklopi u ekipu. Dugu je pauzu napravio i trebat će mu vremena za dostizanje forme, ali tu je Zildža da to dotjera i izbrusi.
0 0
Metropoljac
Odlična vijest kako za navijače tako i za klub Mladost. Sve najbolje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi