Mladost protiv Slavije bez kartoniranog Šišića

Žele popraviti dojam nakon poraza od Krupe

Mladost protiv Slavije bez kartoniranog Šišića

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti u prošlom kolu Premijer lige na svome terenu su pomalo iznenađujuće poraženi 0:1 od ekipe Krupe. Kakanjci su tako pokvarili svoju poziciju na tabeli, iako su i protiv Krupe imali dosta prilika, ali jednu nepažnju domaće odbrane iskoristio je Saša Kajkut i odnio bodove u Banja Luku.

Vremena za tugovanje nema jer klub iz Kaknja već sutra očekuje utakmica 1/8 finala Kup-a protiv Slavije iz Istočnog Sarajeva. Izabranici Husrefa Musemića su svakako favoriti, ali to će morati i dokazati na terenu. Prema najavama klub iz Kaknja bi trebao nastupiti u najjačem sastavu, jer im je cilj ove sezone što dalje otići u ovom takmičenju.

Kada je u pitanju igrački kadar jedini igrač, koji sutra nema pravo nastupa je veznjak Aldin Šišić, koji je protiv Krupe dobio crveni karton i pauzirat će jednu utakmicu. Ostali igrači su na raspolaganju Husrefu Musemiću, koji je u dvije utakmice na klupi Mladosti zabilježio po pobjedu i poraz.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Mladost će u narednom kolu Premijer lige biti ponovo domaćin, ovaj put Vitezu, koji je u rezultatskoj krizi, tako da će imati priliku popraviti dojam i eventualno ostvariti pobjedu, koja bi ih vratila među četiri-pet ekipa, koje ozbiljno konkurišu za Ligu za prvaka.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi