Mladost protiv Slobode u najjačem sastavu
Kakanjci su ubjedljivo slavili na Bilinom polju, mogu li na Tušnju nastaviti sjajan niz?

Kakanjci gostuju na Tušnju

Mladost protiv Slobode u najjačem sastavu

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja nalaze se u sjajnoj formi, a to su potvrdili u prošlom kolu, kada su na Bilinom polju rezultatom 0:3 bez mnogo muke pobijedili veoma loši Čelik.

Kakanjci se trenutno nalaze na petoj poziciji s 26 bodova, samo dva manje od trećeplasiranog Željezničara. Izabranici Adnana Zildžovića u posljednjih pet mečeva imaju skor od četiri pobjede i jednog remija, te je za njih prava šteta što je još do kraja jedno kolo, jer su ušli u veliku formu.

Priliku da nastave sjajan niz, Mladost će imati na Tušnju protiv domaće Slobode, koja ove sezone igra dosta tvrdo, te malo postižu, ali i primaju golova.

Ohrabrenje za stručni štab kluba iz Doboja kod Kaknja jeste da će za ovu utakmicu moći računati na sve raspoložive snage. U konkurenciji će biti i stoper Bojan Marković, koji je zbog kartona preskočio duel protiv Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost s novim pozitivnim rezultatom iz Tuzle zacementirat će poziciju u gornjem dijelu tabele, pred zimsku pauzu, gdje bi uz nekoliko pojačanja, ekipa iz Doboja kod Kaknja, na proljeće mogla biti i ozbiljan konkurent za pozicije koje vode u Evropu.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dobojan90
MLADOST VOLIM JAAAAA, MLASOST VOLIM JAAAAA, MLADOST VOLIM JA, MLADOST VOLIM JA, MLADOST IZ DOBOJAAAAA...
16 8
MLADOST
Idemo još ovu odraditi i pozicionirati se na četvrto mjesto.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije