12

Komentari (12)

Mustafa
Ma šta se bakćete sa nesposobnim i korumpiranim pravosuđem u propaloj BiH! Tužite đubradi u Strazbur, Nion i Lozanu ! Hoćemo suspenziju lopovskog saveza!!
13245768
Imenovan je ekspert i zna se ko je, loše radite svoj posao.
Hamid
Ako je neko po svaku cijenu imao źelju da zadrzi Krupu i Radnik u Premijer ligi mogao je to uciniti prosirenjem lige, a ne ovako brutalno cime je uzburkana javnost izazivanjem netrpeljivosti, mrznje, raznim uvredama itd
WOLF20
Znaci druga liga
Ende
Uvidom u dokaze mogu samo reci ... odzvonilo je savezu, ide suspenzija lige.
Gari Garinča
Čisto sumnjam da će kriminalna hobotnica u savezu promijeniti svoju odluku. Propisi su na strani FK Mladost, međutim, kao i bezbroj puta do sada uhljupi iz saveza za to ne mare.
zgembo.popuslic
Dok se sve ovo zavrsi, ta pravna procedura molbe, zalbe, prijedlozi, sugestije, eto ti pocetak sezone, moze jedino naplatit neku odstetu od saveza zbog ne igranja sljedece sezone
MLADOST
Još ako eksperti kao dotični ekspert za ugovore, budu procjenjivali odštetu, eto nam komedije.
13245768
Ne, ako eufa bude radila ozbiljno na ovoj tužbi, a po dokazima je ozbiljna Mladost ili Radnik će imati sljedeće sezone tzv. Klub x, to jest neće se igrati utakmice tog kluba dok se ne završi postupak.
MLADOST
Kriminalu u savezu se mora stati u kraj, a to jeste kompletnom savezu.
ghast0
Lomi savez! SAVEZ NAPOLJE!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.