Mladost u sjajnoj utakmici savladala Igman

Prva liga, 7. kolo:

Mladost u sjajnoj utakmici savladala Igman

Midhat Šljivak

Mladost Doboj Kakanj dočekala je u 7. kolu Prve lige Federacije BiH ekipu Igmana iz Konjica, a na kraju je domaći tim slavio s 3:2.

Prvo poluvrijeme ovog susreta donijelo je apsolutnu dominaciju domaćeg tima. Prilike su se redale pred golom tima iz Konjica, ali lopta jednostavno nije htjela u mrežu Igmana.

Na poluvrijeme se usprkos velikom broju prilika otišlo bez golova (0:0).

Međutim, nastavak je donio kišu pogodaka. Domaći su brzim pogocima Dilavera i Šišića došli do vodstva od 2:0, ali se gosti iz Konjica nisu predavali. 

Golovima Pehlića s penala i Bajrića iz 71. minute su izjednačili na 2:2, ali je veliku pobjedu domaćem timu donio Huseinspahiić pogotkom za konačnih 3:2 u 85. minuti susreta.

Prva liga FBiH, 7. kolo:

Mladost - Igman 3:2 (Dilaver 59', Šišić 63', Huseinspahić 85' / Pehlić 68'p, Bajrić 71')

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

MLADOST: Čelebić, Hrvat, Gačan, Hasanović, Prutina, Huseinspahić, Dilaver, Šišić, Bajramović, Karzić, Durmić

IGMAN: Vasilj, Đapo, Graho, Čukle, Ramić, Kozić, Bajrić, Habibija, Lukomirak, Pehlić, Maksumić

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.