Mnoge je zanimalo otkud Ronaldo na El Clasicu: Perez je dobio neočekivan poziv prije deset dana

Bodrio bivši klub s tribina

Mnoge je zanimalo otkud Ronaldo na El Clasicu: Perez je dobio neočekivan poziv prije deset dana

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je prošle sedmice na Santiago Bernabeu pratio veliki derbi između Real Madrida i Barcelone.

Mnogi su bili iznenađeni što je Ronaldo odlučio da dođe da prati meč svog dojučerašnjeg kluba, te nije krio oduševljenje što je na kraju Real Madrid uspio da porazi svog najvećeg protivnika.

Ronaldo je izazvao oduševljenje navijača kada se pojavio na tribinama Bernabeua, te je dobio veliki aplauz. No, navijačima Juventusa se baš i nije svidjelo što je Portugalac odlučio da otputuje u Madrid i s tribina bodri svoj bivši klub.

Ugledna Marca objavila je jutros da je predsjednik kraljevskog kluba prije nešto više od sedam dana dobio iznenađujući poziv od Cristiana Ronalda koji je pokazao interes da dođe u Madrid po prvi put nakon što je na ljeto 2018. godine prešao u Juve.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Perez mu je poručio da ima čak mjesto u VIP loži, ali je on to odbio i tražio je neko mjesto gdje će biti bliže navijačima. Ronaldo je Pereza pozvao kada je odgođena utakmica Juventus - Inter zbog koronavirusa i odlučio je slobodno vrijeme provesti u Madridu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti