Mnogi ih otpisali, a za Ranierija su favoriti za naslov

Vjeruje u Redse

Mnogi ih otpisali, a za Ranierija su favoriti za naslov

Edmir Škorić

Claudio Ranieri, trener koji je prošle godine Leicester odveo do naslova prvaka Engleske, ima svog favorita za ovu sezonu.

Leicester će teško držati korak za velikanima poput Manchester Uniteda i Cityja, Arsenala, Liverpoola, Chelseaja, a toga je svjestan i italijanski stručnjak, koji ne otpisuje Redse i po njemu su favoriti za titulu.

"Spremni su da se bore za titulu. Mislim da je mogu osvojiti. Liverpool je moćan tim i bit će jako teško igrati protiv njih", izjavio je Ranieri uoči gostovanja Lisica na Anfieldu (subota).

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mi smo prvaci i obaveza nam je uvijek da idemo na tri boda, pa ćemo i sutra uraditi sve da pobijedimo", istakao je Ranieri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi