Mnogi se pitaju kako je Phil Jones uopšte stigao u Manchester United
Jones se nije proslavio sa loptom

Još jedan u nizu njegovih "bisera"

Mnogi se pitaju kako je Phil Jones uopšte stigao u Manchester United

S. Pašalić

Igrač Manchester Uniteda Phil Jones je mnogo puta do sada nasmijao ljubitelje nogometa.

Englez je dosta puta u posljednjih nekoliko sezona bio hit na društvenim mrežama zbog svojih grimasa na licu, te je na kraju postao i prepoznatljiv po tome.

Nedavno je u prijateljskoj utakmici protiv Kristansunda ponovo nasmijao navijače nakon što je pokušao izvesti udarac makazicama, ali je pogodio sebe u ruku.

Manchester United je jučer igrao prijateljsku utakmicu protiv Milana, a Jones je ponovo ničim izazvan postao hit na internetu.

Naime, tokom zagrijavanja igrač Manchester Uniteda je pokušao napraviti fintu, ali se to nije dobro završilo i na kraju se propisno obrukao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi