Mnogi su u šoku: Neymar otkrio gdje želi završiti karijeru
Foto: EPA

Ni riječi o matičnom klubu

Mnogi su u šoku: Neymar otkrio gdje želi završiti karijeru

Teme:

Brazilski velemajstor Neymar je u razgovoru za brazilski Esporte Interativo otkrio u kojem klubu želi završiti karijeru.

Njegov odgovor na to pitanje je bio prilično šokantan, s obzirom da je umjesto matičnog Santosa naveo rivalski Flamengo.

"Imam veliku želju zaigrati za Flamengo na prepunoj Maracani u Copi Libertadores", rekao je Neymar, koji je tim riječima izazvao brojne negativne komentare navijača koji su ga nekada obožavali.

Javna je tajna da Neymar nije u dobrim odnosima sa Santosom, a to potvrđuje i tužba koju je brazilski klub podigao protiv njega.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim toga, Neymar svom matičnom klubu ove godine nije čestitao ni rođendan i to uz navodno obrazloženje da ne želi imati ništa s njim.

Vjeruje se da je Neymarovo spominjanje Flamenga u ovom kontekstu svojevrstan način osvete navijačima Santosa, koji su davno digli ruke od njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi