Modić i Memija složni: Bili smo bolji od SAD-a

Bh. juniori nakon pobjede

Modić i Memija složni: Bili smo bolji od SAD-a

Juniorska reprezentacija BiH pobijedila je danas u prijateljskom susretu u Međugorju odgovarajuću selekciju SAD-a rezultatom 3:1.

Strijelci za naš nacionalni tim bili su Andrej Modić, Amer Gojak i Kerim Memija, a bh. juniori će u sklopu priprema za Elitni krug kvalifikacija odigrati još jedan susret sa SAD-om.

"Zadovoljan sam kako smo igrali danas. Ozbiljno smo pristupili ovom meču i na kraju pobijedili. Mislim da smo bolja reprezentacija, te očekujem pobjedu i u narednom meču", kazao je nakon utakmice kapiten Andrej Modić.

Sretan i zadovoljan zbog pobjede nad SAD-om bio je i strijelac trećeg gola Kerim Memija. 

"Reprezentacija Amerike je kvalitetna ekipa, ali mi smo bili bolji što pokazuje i konačan rezultat. Sada kada smo se bolje upoznali protivnika očekujem da drugu utakmicu odigramo još bilje", riječi su Memije. 

BiH: Karačić, Memija, Čivić, Hairlahović, Mihojević, Oršolić, Burović, Gojak, Beganović, Modić, Kuzmanović. Igrali su još: Anđušić, Halilović, Lončar, Suljić, Hadžiahmetović, Redžić, Hajrić, Čolak, Menalo. 

SAD: Klinsman, Akale, Lindley, Mansaray, Lennon, Pineda, Yueill, Duncan, Swanson, Palaez, Redding. Igrali su još: Glad, Sabbi, Borges, Williamson, Lucatero. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.