Modić nova 'jedinica' FK Kozara

Dolazi iz Slobode MG

Modić nova 'jedinica' FK Kozara

Kozara iz Gradiške angažovala je još jedno pojačanje za proljetni dio sezone.

U nastavku sezone prevashodni cilj Kozare je osigurati mjesto među najboljih šest timova u ligi i u skladu s tim se intenzivno jača igrački kadar, a čelnici kluba sada su riješili i pitanje golmana.

Nakon što je Mladen Ilić napustio klub, nova 'jedinica' Kozare postao je 24-godišnji Srđan Modić koji je prethodno branio za Slobodu iz Mrkonjić Gradu, a u prošlosti bio je također i član Borca.

Modić je ugovor s Kozarom potpisao na godinu i pol dana.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Podsjetimo, dres Kozare ove zime zadužili su još Nemanja Gavrić (Dubrave), Miloš Kukić, Slaviša Maksimović (Tekstilac), Amir Kukavica (Metalleghe) te Boris Ostojić (Željezničar ST).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi