6

Komentari (6)

izvoristine
Trebao mu se izvinut za korupciju i nezasluzeno osvajanje prosle godine. Vidjeli sta su zasrali pa nagradu vratili ko je zasluzuje.
Adnanos
A jesu mi dosadili i Messi i Ronaldo. Za mene je Maradona najbolji ikad. On nije igrao sa timom puni zvijezda a sam na svoju ruku je vodio i Argentinu i Napoli. U vrijeme kad je Milan i Juventus bio pun puncat zvijezda i to sve zvijezda do zvijezde.
kiklop
Kao prvo Maradona je narkoman, kao drugo i on je igrao uvjek u ekipi sa drugim zvjezdama, Argentina je uvjek imala zvjezde, kao trece Pele je iznad njega
Manijak87
I jedan (Maradona) i drugi (Pele) kazu: Messi je najbolji svih vremena!
VelaHavle
Hahahah e cuj Pele HAHAHAH
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.