Modrić je kao dječak sanjao samo dres jednog kluba: "Zamišljao sam da igram za njih"

Da li će mu se ispuniti želja?

Modrić je kao dječak sanjao samo dres jednog kluba: "Zamišljao sam da igram za njih"

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić na kraju ove sezone mogao bi napustiti Real Madrid iako je njegova želja da ostane u klubu do kraja karijere.

Već odavno se špekuliše da će kraljevski klub osvježiti svoj vezni red, te da će Modrić biti među prvim igračima koji će napustiti Santiago Bernabeu ovog ljeta.

Modrić će za tri mjeseca proslaviti svoj 35. rođendan i jasno je da se nalazi na zalasku karijere. Međutim, njegova želja je da ostane u Realu do kraja i nada se da će mu klub to omogućiti.

"Siguran sam da mogu još dvijek sezone igrati na visokoj razini. Želio bih u Realu završiti karijeru, ali to zavisi da li klub ima takav plan. Vidjet ćemo šta će biti na kraju", rekao je Modrić.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On se povezivao najviše s prelaskom u Inter, ali kada je otkrio za koji klub navija još od malih nogu teško je da će se to desiti.

"Kada sam bio dječak uvijek mi je bio san da zaigram u dresu Milana. Tada je Boban bio u Milanu i on mi je idol. Imao sam nekada dres Milana i zamišljao da sam igrač tog tima. Ipak, kada dođete u Real onda je teško zamisliti da igrate negdje drugo", dodao je hrvatski veznjak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi