Novinari Marce popljuvali Modrića zbog nastupa protiv Eibara: Ugušili su ga...

Nisu bili nimalo blagi

Novinari Marce popljuvali Modrića zbog nastupa protiv Eibara: Ugušili su ga...

E. Oštraković

Real Madrid je sinoć sa 3:1 ostvario pobjedu na domaćem terenu protiv Eibara, nakon pauze od tri mjeseca zbog pandemije koronavirusa.

Utakmicu po dobrom neće pamtiti Luka Modrić, koji je prema komentarima novinara Marce bio jedan od najgorih igrača na terenu protiv ekipe koja se bori za opstanak.

Od njega su goru ocjenu dobili samo Carvajal, koji je zamijenjen na poluvremenu, te Rodrygo koji je zamijenjen u 61. minuti utakmice.

Luka Modrić igrao je sve do 84. minute, ali je uprkos tome pružio očajnu partiju, te je bio jedan od najlošije ocijenjenih igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nisu se iz Marce libili ni da "popljuju" igru Luke Modrića na utakmici koja je odigrala sinoć.

"Odmah, od samog starta ugušio ga je pritisak Eibarovih veznjaka. Presinga se riješio tek oko 20. minute i to se odmah osjetilo na igri Real Madrida. Ipak, u drugom poluvremenu Modrić je bio nevidljiv", stoji u komentaru Marce.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi