Modrić: Juventus je jedan od najtežih protivnika

Vezni fudbaler Real Madrida pred večerašnje finale

Modrić: Juventus je jedan od najtežih protivnika

D. Rakanović

Vezni fudbaler Real Madrida Luka Modrić smatra da njegova ekipa u večerašnjoj utakmici mora biti ujedinjena i dobro početi utakmicu. 

“U utakmicu moramo dobro ući, biti ujedinjeni, dati sve od sebe i biti predani do kraja, pa vjerujem da ćemo pobijediti i napraviti ono što do sada nitko nije uspio, osvojiti dva puta zaredom Ligu prvaka”, rekao je za HRT Modrić 

On je dodao da je Juventus sigurno jedan od najtežih protivnika sa kojim se susrela njegova ekipa.

“Ove godine smo igrali protiv komplikovanih ekipa a Juventus je sigurno jedan od najtežih timova s kojima smo se susreli. Govori se da su jaki u odbrani, ali smatram da su kompletno jaki pa nas čeka teška utakmica. Nema nikakve posebne nervoze ili presinga, sve je uobičajno za jednu finalnu utakmicu, fokusirani smo na ono što moramo napraviti na terenu”, poručio je Modrić.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Hrvatski reprezentativac veliku nadu polaže u golmana Keylora Navasa. 

“Spektakularan je, ne samo u zadnjim utakmicama već tokom cijele sezone. Jako nam je bitan i to stalno pokazuje”, zaključio je Modrić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi