Modrić nagovijestio zanimljiv transfer: Ništa nije nemoguće!

Iako ne krije da bi želio ostati u Madridu...

Modrić nagovijestio zanimljiv transfer: Ništa nije nemoguće!

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić možda broji i svoje posljednje dane na Santiago Bernabeu koji bi, prema brojnim informacijama iz Španije, mogao napustiti već po završetku sezone.

Modrić sa Realom ima ugovor do juna 2020. godine i povezuje se sa odlaskom u MLS. Da li je to realno očekivati već na ljeto, nismo sigurno, ali Modrićeva posljednja izjava za ESPN je dokaz da se nešto "kuha".

"Ja u MLS-u? Ništa nije nemoguće, pa ni da završim karijeru igrajući u Sjedinjenim Američkim Državama. Nikada ne znate šta se može desiti", rekao je Modrić, te nastavio:

"Imam još dvije godine ugovora sa Realom i, iskreno, bio bih najsretniji da završim karijeru u Madridu, ako je to moguće. To sam rekao već mnogo puta, ali isto tako se mogu zamisliti i u Americi".

Luka Modrić je u Real Madrid stigao 2012. godine iz Tottenhama i godinama je jedan od najvažnijih igrača kraljevskog kluba. Ipak, isključivo zbog njegovih godina (32), rastanak se čini kao sve realnija opcija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi