Modrić nakon Mundijala pravi senzacionalan transfer?

Vezista na meti evropskog giganta

Modrić nakon Mundijala pravi senzacionalan transfer?

Samir Mlaćo

Luka Modrić je u duelu Hrvatske i Argentine još jednom dokazao svoju klasu. Pružio je sjajnu partiju, a istu zatim krunisao i prelijepim pogotkom. 

Vezista ima sebe ima sjajnu sezonu u Real Madridu, a sada su se pojavile glasine da bi već ovog ljeta mogao napustiti Madriđane. Naime, Don Balon navodi da je na stol predsjednika popularnih Kraljeva Florentina Pereza stigla ponuda Bayerna iz Munchena.

"Modrić će uskoro napuniti 33 godine i nije isključeno da potpiše posljednji veliki ugovor sa nekim velikim klubom iz Evrope. Sve je moguće, novi trener Bavaraca Niko Kovač sigurno može uvjeriti vezistu na ovaj potez", navode Španci.

Navodno je za Modrićeve usluge zainteresiran i Tottenham, čiji dres je nosio prije dolaska u Španiju, a bio je i član Dinama, Inter Zaprešića, Zrinjskog te Zadra.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Kapiten je reprezentacije Hrvatske za koju je upisao 108 nastupa uz 14 pogodaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi