Modrić: Ne želimo stati na ovome

Vatreni ostvarili historijski uspjeh

Modrić: Ne želimo stati na ovome

Reprezentacija Hrvatske sinoć je ostvarila historijski uspjeh.

Vatreni su se, naime, plasirali u finale Svjetskog prvenstva u Rusiji nakon što su u finalu, poslije produžetaka, pobijedili selekciju Engleske rezultatom 2:1.

Nakon historijske pobjede javio se i hrvatski kapiten Luka Modrić.

"Odigrali smo fenomenalno i mislim da smo potpuno nadigrali Engleze, iako su govorili da su fizički spremniji, a mi umorni. Šteta da smo opet morali u produžetke, ali barem nismo morali do penala", kazao je Modrić, pa za kraj zaključio:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ne želimo stati na ovome, došli smo ovdje po nešto više. Nismo davali ogromne najave, išli smo skromno. Otkad sam ja u ovoj reprezentaciji nikad nisam osjetio ovakvu vjeru među nama."

Naredni protivnik Hrvatske je Francuska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi