Modrić nije na transfer listi Reala

Klub demantovao

Modrić nije na transfer listi Reala

S. Mlaćo

Španski AS danas je objavio kako je hrvatski vezista Luka Modrić na transfer listi u Real Madridu.

Naveli su da je sve vezano za krizu koju je donijela pandemija koronavirusa, i da u Realu namjeravaju prodati više nogometaša.

Ipak, brzo je stigao demant od jednog od dužnosnika kluba.

"Tko god barem malo poznaje predsjednika Florentina Péreza zna da je to u ovoj situaciji svjetske krize apsolutno lažna informacija".

AS je naveo da su pored Modrića na transfer listi James, Bale, Vasguez i Mariano Diaz. U istom tekstu piše da su Modrić i Marcelo slobodno odlučiti o svojoj sudbini u redovima Kraljeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Modrićev ugovor važi do ljeta 2021. godine.

Modrić je u Realu od 2012. godine. Ugovorom je vezan do ljeta naredne sezone, a ukupno je do sada odigrao 333 utakmice i postigao je 22 pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi