9

Komentari (9)

Fce
Jesi li u Mostaru izgubio i nevinost
andi
zenica je i bilino oktagin,samo sti ga 23 godine vode ****a,ljudski izmet,sramota,kada bi samo do 3 mjesta i europu igrali pozelio bi Modruc da igra za Čelik.Nazalost Perće,Sarajlići,Porće,Prelđić,Gavran,Bajruć,Škrbić,KELEŠTURA,Kalušić,Mirsad Ibraković,Škrgo ,Huseinagić,Rahmanivić,ĆOLAKOVIĆ,BEGAGIĆ,,HAMO ISLAMOVIĆ,MUJEZINOVIĆ,FADIL JAGANJAC I KRUEJZIU ENVER,kakve su to prevare i lopovluci bili,,a PERĆO JE I SARAJLIĆ,SA DIREKTOROMBPORČOM,novinarima Kurbegovićem,Jurišićem,Begunićem te Adnanom Đonlicem su sahranili ga,,TAKO DA LUKANMOŽE PAMTITI BILINO PI NE ZNANJU GRUBOJ IGRI I LOPOVIMA U KLUBU..
Chepich
Pa gdje je zapelo ljudino, mozes li recenicu sastaviti?
burazengija
Tacno matere mi s**** se dok skonta sta je pisac htio reci ???
Honduras
druže ba hahahha
Samoiskreno
Bilino Polje je sinonim Bh nogometa. Steta sto Čelik ne provede sezonu u borbi za titulu, tu bi bilo nevjerojatnih utakmica koje bi se pamtile godinama kao sto Modric pamti zenicki do kosti, nazalost danasnji igraci ne znaju ni uklizati a kamoli napraviti ostat start.
Konze
Znači što grublje to bolje??? Veći hajvan, bolji igrač???
Eod
**** ti hajvan mater u guzove
Syr
fan sam muske igre..ali ne igre Jo Burtona i Keana iz ManU..koji su klizali i isli na igraca s namjernom da ga povrijede..to sto je radio Gatuso ili sad Chielini je meni izgled prave igre u odbrani..hrabro, muski, ne stedeci ni sebe ni druge, ali nikad s namjerom da povrijedis protivnika.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.