Modrić se osramotio, sreća pa ga Navas nije poslušao

Pokušao otkriti u koju stranu će izvesti penal

Modrić se osramotio, sreća pa ga Navas nije poslušao

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida proteklog vikenda slavili su na domaćem terenu protiv Seville sa 4:0.

Kraljevski klub ostvario je važnu pobjedu, te sada imaju deset bodova manje od vodeće Barcelone. Zanimljiva situacija dogodila se kada je sudija ove utakmice svirao penal za Sevillu.

Naime, penal je izveo Gameiro, a Luka Modrić je golmanu Navasu uporno pokazivao da će on šutirati u njegovu lijevu stranu. Ipak, Navas se bacio u desnu i zaustavio je udarac Gameira. Sreća pa nije poslušao Modrića.

Potražite više informacija na temu La Liga:


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi