Modrića na zagrijavanju ozlijedio Vinicius, Hrvat odbio izvinjenje mladog suigrača
Foto: EPA

Hrvat kasnije bio najbolji na travnjaku

Modrića na zagrijavanju ozlijedio Vinicius, Hrvat odbio izvinjenje mladog suigrača

Luka Modrić sinoć je briljirao u pobjedi Reala nad Atalantom u prvoj utakmici 1/8 finala Lige prvaka.

Danas se pojavila snimka koja pokazuje da ga je na zagrijavanju prije utakmice ozlijedio suigrač.

Prilikom 'ševe' na stadionu u Bergamu, u krugu među ostalim suigračima bio je Vinicius Junior. Mladi (20) brazilski krilni napadač pokušao je Luki oduzeti  loptu i tako u ulogu goniča gurnuti svog starijeg kolegu. Međutim, preoštro je ušao u njega te mu nagazio na gležanj tako da je Realov playmaker šepao od boli. Modrić je na to poludio na 16 godina mlađeg suigrača te dva puta odbio njegovu ruku pruženu u znak izvinjenja.

To ipak nije spriječilo kapetana hrvatske reprezentacije da kasnije na utakmici bude sjajan i bude jedan od najzaslužnijih za vrijednu pobjedu Reala na teškom gostovanju u Bergamu.

Top Komentari

Zgembic
Koji je merak bio gledat Calu, Micu, Paju, Husrefa, Faruka, Nonu, Davora... kad seva krene. Ovo je picin dim sta se tu radilo al nije bilo ljutnje.
2 0
Realist
Nevojerojatna statistika na utakmici protiv Atalante mister 100%
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi