Moguć povratak Crnkića u Premijer ligu?

Posljednji angažman imao u Njemačkoj

Moguć povratak Crnkića u Premijer ligu?

S. Mlaćo

Nekadašnji napadač Sarajeva Nermin Crnkić mogao bi seo ovog ljeta vratiti u Premijer ligu BiH.

Crnkić je posljednji angažman imao u njemačkom Rot Weib Erfurt gdje je pokazao svoje kvalitete, te u 11 utakmica dodao dva pogotka i dvije asistencije.

Crnkić je prije Sarajeva nastupao i za Michigan Bucks te Jablonec, Znojmo i Slovan Bratislav. Poznato je ime na bh. terenima, te nije isključeno da ga ponovo vidimo u elitnom rangu bh. nogometa.

Ovaj 25-godišnji napadač za SportSport.ba je potvrdio kontakte sa nekoliko premijerligaša, ali nije isključio ni mogućnost ostanka u Njemačkoj, gdje je dobrim igrama skrenuo pažnju par klubova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Crnkić je saradnju sa FK Sarajevo sporazumno raskinuo u decembru prošle godine, te je u 36 utakmica upisao 11 pogodaka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije