Mohamed Salah bez milosti prema golmanu Gvineje

Sjajni potezi Salaha

Mohamed Salah bez milosti prema golmanu Gvineje

Admin Čaušević

Zahvaljujući odličnim sezonama u Liverpoolu Mohamed Salah je postao jedan od najboljih igrača današnjice.

Sjajni Salah pruža briljantne partije kako u dresu Redsa, tako i u reprezentaciji Egipta s kojom ga uskoro očekuje nastup na Kupu afričkih nacija.

Sjajnu prošlu sezonu 27-godišnji ofanzivac je krunisao osvajanjem Lige prvaka, a sigurno će imati veliku želju da osvoji i kontinentalno prvenstvo Afrike.

Popularni Faraoni su sinoć sa 3:1 u prijateljskom susretu pobijedili Gvineju, a zvijezda Liverpoola je na terenu profela sat vremena, te se nije upisala u strijelce.

Ipak, Salah se pobrinuo da njemu pripadne potez utakmice tako što se na majstorski način poigrao sa protivničkim golmanom Keitom.

Nakon što je sjajnim dribliznima prevario Keitu pogodio je stativu, a lopta je stigla do Mohsena koji nije imao problema da pogodi praznu mrežu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti