Od bijesa čupao travu s travnjaka: Promašaj koji će proganjati Salaha!

Ne vjeruje šta je promašio

Od bijesa čupao travu s travnjaka: Promašaj koji će proganjati Salaha!

Admin Čaušević

Mohamed Salah je propustio šansu utakmice u polufinalu Afričkog kupa nacija između Egipta i Kameruna. 

Nakon jednog kornera za Kamerunce reagovala je odbrana Egipta i otklonila opasnost, poslije čega je uslijedila velika prilika za popularne Faraone.

Jedan od kamerunskih igrača je odigrao slabu povratnu loptu koja dolazi do Salaha. Bila je to kao naručena situacija za zvijezdu Liverpoola

Ipak, Salah je neočekivano slabo reagovao u situaciji kada je pred njega istrčao Onana i nije uspio postići gol. Situaciju pogledajte ovdje.

Najbolji igrač Egipta je bio bijesan i ljut zbog promašaja. Prvo je stavio dres preko lica, zatim je sjeo na teren te počeo da čupa travu.

Top Komentari

Klicko
I ovaj ce Salah ovu godinu još bit dobar onda kad mu looserpool produži ugovor neće sastaviti 2 dobre utakmice
1 5
Goran86
Steta, igra sa grupom levata. Ovo je bila zlatna prilika.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi