Mohamed Salah hladno ignorisao Garyja Nevillea

Nije mu bilo do izjave

Mohamed Salah hladno ignorisao Garyja Nevillea

Endin Čaušević

Egipatski fudbaler Mohamed Salah večeras je bio u konkurenciji za najboljeg igrača svijeta u izboru FIFA-e, ali je ova nagrada na kraju otišla u ruke Luke Modrića.

Salah je dobio utješnu nagradu za najbolji gol godine iako je prema mišljenju mnogih nezasluženo osvojio tu nagradu. Egipćanin se prije početka ceremonije našao u centru pažnje jer nije žalio dati izjavu Garyju Nevilleu.

Neville je zaustavio program kada je vidio da Salah dolazi, te je pokušao mu reći da želi izjavu, ali je igrač Liverpoola samo pružio ruku i prošao pored nekadašnjeg fudbalera Manchester Uniteda. Naravno, ovaj potez su navijači Redsa dočekali s velikim oduševljenjem.

Voditeljica Kate Dalglish, inače kćerka legendarnog Kennyja Dalglisha, se već pripremila za intervju, ali je ostala razočarana kada je Salah samo prošao pored.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Možete li izdvojiti nekoliko minuta za Sky Sports? Oh, izgleda da je to njegov odgovor", rekla je Dalglish.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti