Legenda Liverpoola kritikuje Salaha - I Edin Džeko dobro zna šta govori i da je u pravu

Egipćanin je sebičan

Legenda Liverpoola kritikuje Salaha - I Edin Džeko dobro zna šta govori i da je u pravu

Eldar Ganibegović

Mohamed Salah ostat će upisan u historiju Liverpoola kako god da završi njegov boravak na Anfieldu, no ovih dana se nalazi na meti kritika. Sada ga je kritikovao i jedan legendarni igrač Liverpoola i kritika je sasvim na mjestu.

Liverpool je 27. aprila gostovao kod West Ham Uniteda i osvojio samo bod odigravši 2:2. Tako je san o tituli i definitivno ugašen.

Na toj utakmici vidjetli smo i raspravu Kloppa i Salaha. Žestoko su se porječkali kada je Egipćanin trebao da uđe u igru i pokuša donijeti pobjedu.

Dok su se Salah, Nunez i Gomez spremali za ulazak u igru došlo je do žestoke svađe između Egipćanina i Kloppa što je snimila i kamera, te je to najbolji pokazatelj da u svlačionici Liverpoola uopšte ne vlada tako dobra atmosfera.

Svađu Salaha i Kloppa koja se desila u 79. minuti možete POGLEDATI OVDJE.

Danima nakon svega strasti se ne smiruju. Reprezentativac Egipta sada je dobio ozbiljne kritike od legende Liverpoola.

Oglasi

Graeme Souness, legendarni igrač Liverpoola, nije zanemario incident iako je od tog napetog trenutka prošlo skoro sedmicu dana.

Souness je kritikovao egipatskog napadača zbog gesta prema menadžeru Liverpoola.

Naglasio je  mu to neće biti prvi put da primijeti da se Salah neprimjereno ponaša. Međutim, Souness je istakao i činjenicu da je Salah jedan od najvažnijih igrača u redovima Redsa. 

"Salah je najsebičniji igrač kojeg sam ikada vidio. Svaki put kada ga Klopp promijeni, nikada nije zadovoljan zbog toga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Salah je bio svjetska klasa tokom svog boravka u Liverpoolu. Njegovi golovi su imali ogroman uticaj na Liverpool otkako je u klubu", rekao je Graeme Souness o Mohamedu Salahu.

Da je sebičan, sigurno to zna i Edin Džeko. Iako mu je namjestio dosta golova u Romi, svi se sjećamo koliko je situacija bilo kada je mogao da mu doda, a nije, te je sam završio i u većini slučajeva bi propala izgledna šansa. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1708043381
Hahahaha ee cuj zna Dzeko
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi