Na klupi West Hama čuli svađu Salaha i Kloppa, a Antonio javno otkrio ko je prvi sve "zakuhao"

I dalje su glavna tema na Otoku

Na klupi West Hama čuli svađu Salaha i Kloppa, a Antonio javno otkrio ko je prvi sve "zakuhao"

Endin Čaušević

Mohamed Salah i Jurgen Klopp već su danima u centru pažnje fudbalske javnosti nakon što su se posvađali na meču West Ham - Liverpool. Mnogo se špekuliše oko toga zašto je došlo do svađe, a sada je napadač londonskog kluba Michail Antonio otkrio šta se zapravo desilo.

Liverpool je kiksao u meču protiv West Hama jer je utakmica u Londonu završena 2:2, te je klub s Anfielda sada sve dalje od borbe za titulu prvaka Engleske.

Jurgen Klopp je u finišu utakmice pokušao da baci sve snage u napad kako bi Redsi slavili, te je napravio trostruku izmjenu, a jedan od igrača kojeg je odlučio da pošalje na teren bio je i Mohamed Salah.

Egipćanin je očito već bio ljut što nije počeo utakmicu od prve minute, ali niko nije slutio da će se on i Klopp posvađati pored terena dok iz kamera snima.

Kamera je snimila kako Salah prigovara Kloppu, a sve je na kraju smisio Darwin Nunez. Iako je jasno da je Salah bio nezadovoljan što ulazi u finišu meča kako bi pokušao spasiti stvar za Kloppa na kraju se ispostavilo da je on taj koji je sve i zakuhao.

Napadač West Hama, Michail Antonio, odlučio je javno da priča o onome što se dešavalo na toj utakmici, te je objasnio da su njegovi saigrači na klupi dobro čuli i vidjeli šta se dešavalo između Salaha i Kloppa.

Oglasi

Klopp uopšte nije imao nikakvu namjeru za takvim scenama sa Salahom, te je Egipćanin taj koji je svojim ponašanjem isprovocirao njemačkog stručnjaka.

[twitter]https://twitter.com/UTDFat/status/1785303754071220375[/twitter]

"Ovo nije neka insajderska informacija niti sam bio tu, ali sam čuo šta momci koji su bili na klupi pričaju jer su mogli da ih čuju", počeo je Antonio i nastavio.

"Inače kada igrači Liverpoola ulaze u igru Klopp ih zagrli i počeli im sreću, ali Salah je odmah krenuo po svom. Mo nije htio da prilazi Kloppu jer je već bio vidno ljut što tek tada ulazi u igru kada Liverpool treba spasiti i donijeti pobjedu".

"On je uzeo kostobrane i spremao se. Klopp mu je prišao i pružio ruku, ali ga Salah nije doživio neko vrijeme namjerno. Onda je reda radi udario njegovu ruku kao da mu je nabacio što je Kloppa naljutilo. Čuli su da je rekao 'Hoćeš da se vratiš na klupu kako ti se ne igra'. Nisu čuli šta je Salah govorio, ali se vidjelo koliko je ljut".

Oglasi

Salah se nije smirio ni nakon utakmice jer su ga novinari u mix zoni čekali kako bi ga pitali šta se zapravo desilo, ali on nije bio previše zainteresovan za priču i dodatno je podgrijao strasti rečenicom: "Ako danas progovorim bit će vatre".

Antonio je dodao da su i u West Hamu bili iznenađeni što su Salah i Klopp tako javno vodili svađu, ali da je Egipćanin sve to izazvao svojim ponašanjem jer je htio pokazati koliko je ljut što nije igrao od prve minute.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Oni ne igraju na svom nivou u posljednje vrijeme i sve to sigurno je utjecalo na obojicu. Tenzije su visoke i vidi se da su bili frustrirani što nas nisu pobijedili, ali nije niko očekivao da će se tako baš javno posvađati", zaključio je napadač West Hama.

O Salahovom statusu se danima špekuliše, a najglasnije su priče da će on na kraju sezone sigurno napustiti Liverpool. No, sigurno da će sve to biti poznato kada se sezona završi jer u Liverpoolu ne žele da komentarišu ono što se dešavalo između Kloppa i Salaha.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi