Liverpool odbio posljednju, ali i najveću ponudu za Mohameda Salaha

Definitivno ostaje na Anfieldu

Liverpool odbio posljednju, ali i najveću ponudu za Mohameda Salaha

Edmir Škorić

Liverpool je odbio bogatu ponudu za napadača Mohameda Salaha iz saudijskog Al-Ittihada.

Egipatski reprezentativac već je neko vrijeme na meti Al-Ittihada, koji je bio spreman da mu ponudi bogat ugovor, a Redsima je ponudio čak 150 miliona funti.

Iako su mediji u Saudijskoj Arabiji juče i danas obavještavali kako se Salah već nalazi u Saudijskoj Arabiji, čini se da od toga nema ništa. BBC je upravo objavio da je na Anfieldu odbijena jop jedna, vjerovatno posljednja ponuda za Salaha.

Jurgen Klopp je želio da zadrži svog ključnog igrača, a na kraju je i uspio u tome. Redsi žele svoju veliku zvijezdu zadržati najmanje do ljeta 2024. godine.

Ako prodaju Salaha, Redsi neće imati mogućnost da mu nađu zamjenu sve do januara budući da će u ponoć biti zatvoren ljetni prijelazni rok.

Oglasi

“Pozicija ostaje ista, apsolutno. U to nema sumnje. Ne možemo prodati Salaha. Nemam ništa drugo za reći", kazao je Jurgen Klopp jutros na press konferenciji Liverpoola.

Upitan da li je stigla ponuda, odgovorio je: "Ne koliko ja znam, ali to ne znači puno, da budem iskren".

Navijači Liverpoola sretni su zbog ovakvog scenarija jer je svima jasno koliko Egipćanin znači za igru tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dodajmo ovome da je Liverpool upravo saznao protivnike u grupnoj fazi Evropske lige, a igraće protiv LASK-a Union SG-a i Toulousea. Prvo kolo na programu je 21. septembra.

Uslijedit će ubrzo reprezntativna pauza, ali prije toga Liverpool u nedjelju dočekuje ekipu Aston Ville.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gaston
Pa jutros ti napisa da je vec u Saudijskoj Arabiji. ?
0 0
Gaston
Pa jutros ti napisa da je vec u Saudijskoj Arabiji. ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi