Mohamed Salah ne igra sutra protiv Barcelone!

Zvanične vijesti iz Engleske

Mohamed Salah ne igra sutra protiv Barcelone! · Zvanično

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola sutra igraju na svom terenu protiv Barcelone revanš utakmicu polufinala Lige prvaka.

Liverpool je u prvoj utakmici doživio težak poraz s 3:0 i pred njima je skoro nemoguć zadatak u revanšu pred svojim navijačima. Jurgen Klopp ima ogromnih problema s povredama jer je ostao bez dvojice najboljih fudbalera.

Prvo je za revanš utakmicu "otpao" Roberto Firmino koji već neko vrijeme ima problema s povredom, a sada mu se pridružio i Mohamed Salah koji se povrijedio za vikend protiv Newcastlea.

Salah je ostao ležati na terenu zbog sudara s golmanom protivničkog tima, a na kraju je završio u bolnici jer se sumnjalo da je zadobio potres mozga.

Ipak, navijači Liverpoola nadali su se da će Egipćanin biti spreman za sutrašnji okršaj protiv Barcelone, ali od toga nema ništa. Prije nekolko trenutaka zvanično je potvrđeno da Salah neće igrati sutra protiv Blaugrane.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, to su potvrdili iz Liverpoola pred press konferenciju pred utakmicu protiv Barcelone. Podjećamo, utakmica se igra sutra na Anfieldu s počekom u 21 sat.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije