Salaha ismijavaju u Madridu, a najviše ga je zabolilo ono što mu je rekao Modrić

Nakon poraza u Parizu

Salaha ismijavaju u Madridu, a najviše ga je zabolilo ono što mu je rekao Modrić

Eldar Ganibegović

Mohamed Salah je sa svojim Liverpoolom prošlog mjeseca po drugi putu četiri godine poražen od Real Madrida u finalu Lige prvaka.

Los Blancosi su slavili s 1:0 u Parizu i tako osvojili 14. naslov prvaka Evrope.

Ova pobjeda je fudbalerima Real Madrida još slađa uzmemo li u obzir da je Salah rekao da se naprosto mora osvetiti Kraljevima za poraz iz 2018. godine.

U jednom podcastu u Brazilu, fudbaler Real Madrida, Rodrygom, je priznao da se Salahovo ime spominjalo u svlačionici Real Madrida i prije i nakon finalne utakmice. 

Napadač je otkrio i odgovor koji je Luka Modrić, igrač poznat po tome što nije konfliktan, dao Salahu nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

"Pokušaj ponovno sljedeći put", rekao mu je Hrvat.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U istom podcastu Rodrygo je priznao da su se i on i njegove kolege rugali Afrikancu na treningu prije finala Lige prvaka, u njegovoj odsutnosti.

"Kada te neko porazi, ponekad želiš pobijediti samo da bi to prebolio. Na treningu smo znali reći: "Hajde Salah, hajde Salah!"", rekao je Rodrygo, a prenose brazilski mediji. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Jel ga na jahti zabolilo ili dok je u moru bio?
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi