Ni sam Perez ne vjeruje u ono što je rekao o Haalandu

Predsjednik Reala

Ni sam Perez ne vjeruje u ono što je rekao o Haalandu

E. Škorić

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez dao je izjavu koja je mnoge zatekla, a tiče se norveškog napadača Erlinga Haalanda.

Iako su u Madridu naviknuti da uglavnom dobiju ono što požele, ovog ljeta su doživjeli nekoliko razočarenja, pa nisu uspjeli da angažuju zvijezde i velike talente poput Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda.

Francuz je odlučio da ostane u PSG-u, pa je potpisao novi ugovor s Parižanima, dok je Norvežanin iz Borussije Dortmund prešao u Manchester City. Engleze je sam transfer koštao tek 60 miliona eura, nakon što su aktivirali otkupnu klauzulu.

Predsjednik Reala Florentino Perez međutim tvrdi da njegov klub nikada nije bio ozbiljno zainteresovan za Haalanda i da bi, ako bi se pridružio, 21-godišnjak bio dovoljno dobar samo za mjesto na klupi, a osvajač Zlatne lopte Karim Benzema bio bi starter.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imamo najbolju devetku na svijetu i nismo htjeli da dovedemo Haalanda jer bi onda morao sjediti na klupi", kazao je Perez za El Chiringuito.

Benzema je već nekoliko godina najbolji igrač Kraljeva. Francuz je imao fantastičnu sezonu i postigao 44 gola. Također je s 15 golova bio najbolji strijelac Lige prvaka i sve su prilike da će on da osvoji Zlatnu loptu nakon što je svoj tim vodio do naslova španskog i evropskog prvaka protekle sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Hahaha ono fazon kad te djevojka odbije pa ti jaranima pričaš kako je nikad nisi ni htjeo hahha
14 2
Siop
Eho Haaland sad igračina, tek treba da se pokaže, imat će priliku u Cityu.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi