Mohamed Salah u čudu kada je vidio da svi igrači Konga trče prema njemu

Željeli su se samo fotografisati

Mohamed Salah u čudu kada je vidio da svi igrači Konga trče prema njemu

E. Čaušević

Reprezentacija Egipta sinoć je sa 2:0 savladala Kongo u drugom kolu grupne faze Afričkog kupa nacija.

Kongo je odigrao veoma dobar meč i prijedio Egiptu, ali na kraju domaći tim je slavio sa 2:0. Egipat je poveo u 25. minuti golom Elmohamadyja, a konačnih 2:0 postavio je Mohamed Salah dvadesetak minuta kasnije.

Jasno je da je Salah najveća zvijezda Egipta, ali vjerovatno i Afričkog kupa nacija. Odmah po završetku meča doživio je iznenađenje kada su ga okružili reprezentativci Konga.

Naime, većina igrača Konga je potrčala ka Salahu kako bi se fotografisali i upoznali s njim, a on je to sve dočekao s osmijehom, te mu nije bio problem da se fotografiše s njima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi