Mohammed Sagaf stigao na probu u FK Sarajevo

Iz engleskog petoligaša

Mohammed Sagaf stigao na probu u FK Sarajevo

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva jučer su počeli pripreme za novu sezonu jer je u prostorijama bordo kluba održana prozivka.

Aktuelni prvaci naše zemlje danas će odraditi prvi trening, a Husref Musemić će računati na sve igrače osim golmana Vladana Kovačevića koji je dobio nekoliko dana duže odmora zbog reprezentativnih obeveza.

Očekuje se da se mladi bh. golman pripremama Sarajeve priključi već u ponedjeljak. Na jučerašnjoj prozivci se očekivalo da bude 24 fudbalera, no mnogi su zapazili da je tu još jedan igrač koji je došao na probu.

Naime, radi se o engleskom igraču Mohammedu Aliju Sagafu. Ovaj 21-godišnajk nalazi se na probi u Sarajevu, a prethodnih angažman imao je u dresu engleskog petoligaša Braintreea.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sagaf je porijeklom iz Somalije, no ima engleski pasoš. Ponikao je u North Greenfordu, a bio je i član juniorskog tima Ternane. Prije Braintreea igrao je još za Waltham Forest, Leatherhead, Ipswich i Barking.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kako je pocelo ne bi me cudilo da neko potpise za Sarajevo iz Gornjeg Brabonjista.
2 14
GospodinIzSarajeva
Bude li potpisao ja cu prestati pratiti ovaj klub...Gdje su njega našli???????Od svih akademaca oni nađu nekog usranog frajera koji nije mogao u petoj engleskoj ligi da opstane..
0 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi