Regionalni velikan zainteresovan za Pidru?

Fudbaler Sarajeva trenutno povrijeđen, ali...

Regionalni velikan zainteresovan za Pidru?

Ako je vjerovati informacijama koje dolaze iz srbijanskih medija, Selmir Pidro nalazi se na radaru Partizana.

Dok nije zadobio povredu ovaj mladi reprezentativac BiH je pružao veoma dobre partije u dresu Sarajeva, a to navodno nije promaklo ni skautima Partizana koji su njegovo ime upisali u notes i preporučili ga klubu.

Tako barem tvrde mediji iz Srbije, tačnije hotsport.rs, koji navodi kako je Partizan u potrazi za novim lijevim bekom i da je upravo Pidro jedan od igračakoji se nalazi na skeneru vicešampiona Superlige.

Iz komšiluka također podsjećaju da bi Partizan, u slučaju da se odluči napraviti konkretan potez, morao platiti i obeštećenje s obzirom da Pidri ugovor važi do 2023. godine, međutim jasno je kako su minimalne šanse da dođe do transfera. Pidro je prošlog mjeseca podvrgnut operativnom zahvatu zbog manje rupture ligamenata koljena, a proces rehabilitacije će trajati šest do osam mjeseci.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Uz Pidru, na Partizanovoj listi želja za jačanje defanzivne linije su navodno Ivan Obradović, Rajko Brežančić i Reis Rodrigez.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

genter
Kakav crni Partizan, korak nazad u karijeri.
11 0
GospodinIzSarajeva
Nadam se da je uprava pametna i da ga nece pustiti.Jedino da ga puste ako dodje bas visoka ponuda npr.1,5 miliona.Ispod toga ne pustajte ga.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi