"Molim vas, ne želim da zloupotrijebite moje riječi"

Milivojević nakon meča

"Molim vas, ne želim da zloupotrijebite moje riječi"

E. Čaušević

Reprezentacija Srbije sinoć je poražena u drugom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva od Švicarske sa 2:1.

Srbija je nakon prvog poluvremena vodila sa 1:0 golom Aleksandra Mitrovića, ali su Švicarci u drugom dijelu došli do preokreta zahvaljujući golovima Xhake i Shaqirija. Dosta prašine diglo se nakon utakmice u srbijanskoj javnosti zbog suđenja, no igrač ovog tima Luka Milivojević smatra da je ekipa kriva najviše za ovaj poraz.

"Razumijem da je narod ljut i trebaju biti ljuti, mnogo sam i ja ljut. Nije mi jasno kako primimo gol u 90. minuti i to iz kontre, pa nama je bod više odgovarao nego njima. Nismo došli ovdje da uživamo u ljepoti, nego da se takmičimo. Da smo uzeli bod onda bi nas poraz vodio dalje ako oni kiksaju protiv Kostarike, a ovako moramo ići na pobjedu protiv Brazila", rekao je Milivojević, te nastavio.

"Razočaran sam i ovo smo uradili jako naivno. Na koga sam ljut? Ne mogu da to kažem, ljut sam što sam izgubio. Znam da svi pričaju o suđenju, ali vas molim da se moje riječi ne zloupotrijebe. Ponavljam, ja sam bio prezadovoljan i bodom i tužno je što smo ovo dopustili. Idemo sad dobiti Brazil jer nisu ni oni bez mane".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti