"Ne mogu da vjerujem, pa ovo je kao da nama sudi Crnogorac"

Kapiten Srbije se ne može pomiriti sa odlukama Felixa Brycha

"Ne mogu da vjerujem, pa ovo je kao da nama sudi Crnogorac"

Srbija je susretu drugog kola Grupe E povela protiv Švicarske golom Mitrovića u 5. minuti. Ipak, Švicarci su u drugom poluvremenu stigli do preokreta i pobjede.

Slavili su Švicarci sa 2:1 golovima Xhake i Shaqirija, ali fudbaleri Srbije i tamošnja javnost možda i glavog krivca vide u arbitru Felixu Brychu.

Uvjereni su Srbijanci da je Brych "gurao" Švicarce, a pogotovo su ogorčeni na odluku da se ne dosudi penal i ne koristi VAR prilikom duela Mitrovića sa dvojicom protivnika u durogm poluvremenu susreta.

Brychovim suđenjem je razočaran i kapiten Srbije Aleksandar Kolarov, kojem nije jasno zašto je FIFA izabrala Nijemca da sudi susret u kojem igra Švicarska.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ljudi iz FIFA-e moraju biti nezadovoljni onime što su danas vidjeli. Kao da su stavili da nama sudi Crnogorac. Ne mogu da vjerujem da Nijemac sudi Švicarskoj. Sve vrijeme su pričali na njemačkom, a ja sam ih konstantno molio da pričaju na engleskom jer nismo u Njemačkoj. Bio je penal kao kuća nad Mitrom, ne znam šta onda VAR radi? Šta radi njih 15 tamo? On mi je rekao u 90. minuti da je spasao Matića drugog žutog kartona", poručio je nakon utakmice izrevoltirani Aleksandar Kolarov.

Top Komentari

stopkrkanima
Nauci i ti njemacki
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti