Momak kojeg traže evropski velikani: Bosna i Hercegovina me nije zvala!

Armin Gigović uskoro pravi veliki transfer

Momak kojeg traže evropski velikani: Bosna i Hercegovina me nije zvala!

M. Šljivak

Talentovani veznjak švedskog Helsingborga Armin Gigović (18) ovog ljeta će vjerovatno napraviti veliki transfer.

Ovaj 18-godišnjak je sjajnim igrama u dresu švedskog velikana privukao veliku pažnju na sebe, pa tako interes za njegove usluge pokazuju Arsenal, Manchester City, Wolverhampton, Anderlecht i Genoa.

Ekipa Genoe navodno je i poslala ponudu od tri miliona eura. Pregovori su u toku, ali s obzirom na to da Gigović igra sjajno, ta cijena bi mogla biti i veća.

Gigović igra za omladinske selekcije Švedske. Tako će i ostati u narednom periodu, jer ga iz NSBiH još uvijek niko nije zvao.

"Niko me nije zvao iz Bosne i Hercegovine", rekao je Gigović za Expressen i uz osmijeh je poručio:

"Švedska možeda bude mirna"...

NSBiH je u prethodnom periodu kontaktirao dvojicu reprezentativaca Švedske. To su Anel Ahmedhodžić (Malmo) i Dennis Hadžikadunić (Rostov) i oni bi uskoro mogli da obuku dres BiH.

Gigović je također veliki talenat. Ne interesuju se uzaludno veliki timovi za njega i možda bi i u ovom slučaju NSBiH trebao što brže reagovati.

Top Komentari

SeoRusilac
Momak igraj za Švedsku da se ne bi povlačio po medijima kao onaj Tanković
4 2
moferra
Bosni trebaju igraci koji srcem hoce igrat za drzavu. A ne razmazena djeca koja domovinu koriste kao mamac da ih pozove njemacka il svedska. Isto ko onaj Ahmedhodzic, tri sedmice vec ”nemoze” da se odluci. Odugovlaci nebil ga svedi pozvali i obecali sta. Zalosno.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi